magyarfutball.hu

Szerbia Stevanovic Aleksandar (Pancsova 1974.09.24 - )

alias
Aleksandar Stevanovic
Alekszandar Sztevanovics
nationality
Szerbia
age
49 years
related websites

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Szeged-Csanád Grosics Akadémia
2022. május 26 - 2024. május 15
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.05.27, 20:55
    Az alábbi sorokkal búcsúzik klubunktól Alekszandar Sztevanovics vezetőedző.

    „Kedves emberek! Ebben a nehéz pillanatban úgy érzem, hogy néhány mondattal szólnom kell a nyilvánossághoz és a klub minden tagjához. Először is szeretném megköszönni mindenkinek azt a bizalmat, türelmet és tiszteletet, amit az elmúlt két évben kaptam Szegeden. Igyekeztünk szép munkakörnyezetet teremteni, a munkamorál színvonalát emelve pedig minőségi munkát végezni. Azt hiszem, ez sikerült. Nagyon tekintélyes csapattá váltunk, amelyet mindenki komolyan vesz. A legfontosabb, számos jó eredményt értünk el, nagy meccseket játszottunk és ezáltal örömet szereztünk a szurkolóinknak. Sok barátra tettem szert, akikre életem hátralévő részében mindig szeretettel gondolok majd. Szeretném, ha Szeged is így emlékezne rám. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki támogatott, hitt és még mindig hisz bennem! Külön szeretném megköszönni a klub vezetőinek, Kiss-Rigó László úrnak és Kapic Adem úrnak a lehetőséget, és természetesen a támogatást. Hatalmas köszönet minden kollégámnak az edzői stábban. Külön köszönet a játékosoknak, akik sokszor boldoggá és büszkévé tettek. Végül, de nem utolsó sorban hálával tartozom a szurkolóknak és mindazoknak, akik hozzájárultak a minőségi és eredményes munkához. Mindenkinek jó egészséget és természetesen sok sikert kívánok a következő időszakban! Hiszem, hogy a klubnak lesz annyi ereje és tudása, hogy elérje céljait és feljusson az NB I-be. Tiszta szívemből kívánom nektek, hogy sikerüljön! Köszönök mindent!"

    Alekszandar Sztevanovics

    2024.05.15
    https://www.szeged-grosicsakademia.hu/hir/2708/alekszandar-sztevanovics-bucsuzik
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.27, 18:12
    Alekszandar Sztevanovics az új vezetőedzőnk

    A 48 esztendős, UEFA Pro-licencel rendelkező szakember január óta szakmai tanácsadóként segíti klubunkat, a következő szezontól pedig vezetőedzőként irányítja a felnőtt csapatot.
    Alekszandar Sztevanovics 1974-ben született a szerbiai Pancsován. Játékosként hazájában a Dinamo Pancsova és az FK Obilic Beograd csapatát is erősítette. Ezt követően hét éven át külföldön futballozott: megfordult Kínában, Romániában, Cipruson, Bahreinben, valamint Örményországban is, ahol a Pjunik Jereván csapatával bajnokságot és kupát is nyert.

    2006-ban befejezte játékos karrierjét és még abban az évben megszerezte az UEFA A- licencet. 2008-tól a szerb labdarúgó szövetségnél dolgozott oktatóként, ezzel párhuzamosan pedig a szerb harmadosztályban volt vezetőedző a Dinamo Pancsova, majd a Zeljeznicar Pancsova együttesénél. Később másodedzőként segítette a Szuperligában szereplő Vozdovac csapatát. 2018-ban megszerezte az UEFA Pro-licencet, két éve pedig a szerbiai UEFA A-licences edzőképzés vezetője volt.

    – Alekszandar januárban érkezett klubunkhoz szakmai tanácsadóként. Az utánpótlás csapatok mellett a felnőtt együttesünk számára is sokat segített. Sok közös gondolatunk van a labdarúgást illetően. Segített a döntés meghozatalában, hogy fél évet eltöltött nálunk, így jól ismeri a csapatot és a játékosokat. Karakteres edző, aki emberileg és a szakmailag is illik a klub filozófiájához, így nem volt nehéz megállapodnunk. Sok sikert kívánok neki a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál – nyilatkozta Adem Kapic, klubunk sportigazgatója.

    Új vezetőedzőnkkel rövidesen interjút olvashatnak hivatalos oldalunkon.

    2022.05.26
    https://www.szeged-grosicsakademia.hu/hir/2027/alekszandar-sztevanovics-az-uj-vezetoedzonk