magyarfutball.hu

Magyarország Anglia Okeke Michael (Manchester 2005.10.16 - )

alias
Michael Okeke
nationality
Magyarország

Anglia

age
19 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Manchester City FC
2023 -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.10.04, 12:10
    Valaki látta már futballozni Okeke-t? Mit lehet tudni róla?

    Pár, netes videó alapján nekem annyi tűnik fel, hogy fizikai paraméterekben kiemelkedik a társak közül, illetve jól fedezi a labdát. Nem különösebben gyors, és nehéz megállapítani milyen technikai képességei vannak.

    Egyszer kétszer láttam az u válogatottakban, meg a city upben amit fölraktak a legnépszerűbb videómegosztóra. A szlovákok elleni u21es meccsen beállt csereként, olyan sok vizet nem zavart, bár ez még csak az első meccse volt. Egyebként a média szerintem túlhypolja, nem szabad túlzott elvárásokat támasztani felé. A city upben nem alapember, tavaly az u19es csapatban sem volt az, és most sem az a pl2ben. Bár a pl2 azért már elég nívos, sokat távoznak onnan erős bajnokságba tehát nem lebecsülendő. Technikás játékos egyebként magyar szinten, de lehetne aktívabb kérhetné többet a labdát, és az is jó lenne ha a párhacokba keményebben belemenne. Látszodik rajta hogy más közegben focizott, jobban tűri például a ha nyomás alá helyezik, de nem véletlen nem angol up válogatott. Fölösleges felé túl nagy elvárásokat támasztani, de remélem fog fejlődni és hasznos játekos lesz, nagyon szurkolok neki.

    https://www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/09/vancsa-zalan-nagy-valtozas-lesz-a-gent-de-minden-rajtam-mulik/kommentek