Kutatásaink alapján 2 bajnoki mérkőzést rendeztek 1978 őszén a Győri Dózsa pályáján: 08. 26-án a Békéscsaba elleni és 09. 23-án a Dunaújváros elleni találkozókat.
Ugyanebben az évben a ZTE nem saját otthonában, hanem az Építők-pályán fogadta 08. 30-án a Bp. Vasas Izzót és 09. 09-én a Rába ETO-t.
A Pécsi MSC (korábban Pécsi Dózsa) első NB I-es idényétől, vagyis 1955-től kezdve egészen 1979 nyaráig gyakorlatilag folyamatosan használta hazai helyszínként a PVSK-pályát.
Kivételt képeznek a következő időszakok:
- az első NB I-es mérkőzés 1955. 02. 27-én a Szombathely ellen, ezt a Tüzér utcában rendezték, mert még nem volt megegyezés a másik pálya használati jogáról;
- az 1958-59-es idény, amikor a csapat az NB II-ben szerepelt, ekkor a Tüzér utcában és alkalmanként a Bőrgyár-pályán játszottak;
- az 1975-76-os és az 1976-77-es idények, amikor ismét az NB II-ben szerepeltek, ekkor már az Újmecsekaljai pályán játszottak, de az 1977-es feljutáskor visszatértek a PVSK-pályára.
A szakítás végül 1979 nyarán következett be, amikor a PVSK felkerült az első osztályba. Ekkor a két klub között különböző okokból elmérgesedett a viszony, és a vasutasok nem járultak hozzá a továbbiakban a közös pályahasználathoz.
Bár egy év múlva a PVSK kiesett, a PMSC már többé nem tért vissza - legalábbis NB I-es mérkőzésen - a Verseny utcába.
Még egy érdekesség, amire rábukkantunk: a Tatabánya alkalmanként egy-egy bajnoki mérkőzését a KOMÉP-pályán rendezte. (Minden bizonnyal ez lesz az:
http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/955).
Ami biztosan ismert: 1976. 08. 25-én a Salgótarján elleni és 1979. 09. 08-án a DMVSC elleni találkozókat itt játszották. Mivel a pálya adatlapján egyelőre nézőszám nincsen beadva, ezért az említett kettő közül megadom a magasabbat: tehát 1979. 09. 08-án Tatabánya-DMVSC 2-1, 6 000 néző.
Az egyes adatlapokon ezeket nem pötyögném be még egyszer, úgyhogy kérlek, javítsátok majd a javítani valókat.