R.Baggio 1995 írta:
Örömmel látom,hogy a honlap foglalkozik a magyar válogatott nem hivatalos mérkőzéseivel is! Sőt még a "B" válogatott meccsekkel is! Én ebben a témában tudnék segíteni! Kezdem is! Ugyanis az 1980-as év ebből a szempontból hiányos!
Íme:
1980. június 1., 20.30 óra
Helyszín: Como, Giuseppe Sinigaglia stadion
Nézőszám: 12.000
Olaszország-Magyarország B 4-1.
Vezette: Michelotti (ITA)
Olaszország:
Dino Zoff-Claudio Gentile, Antonio Cabrini, Gabriele Oriali, Fulvio Collovati,
Gaetano Scirea, Franco Causio, Marco Tardelli, Francesco Graziani, Giancarlo Antognoni,
Roberto Bettega.
Vezetőedző: Enzo Bearzot.
Magyarország:
Gáspár József-Török Péter, Varga József, Komjáti András, Kerekes Attila, Híres Gábor,
Májer Lajos, Burcsa Győző, Szabó József (Birinyi István 70 p.), Nagy ?, Tieber László.
Vezetőedző: Várhidi Pál.
Gólszerzők:
Francesco Graziani (13 p.)
Varga József /11-esből/ (66.p.)
Giancarlo Antognoni (77.p.)
Roberto Bettega (81.p.)
Francesco Graziani (83.p.)
Hát ez lenne az én "névjegy letételem" nálatok,majd küldök
még meccseket,tabellákat!
Ezt kérném feltenni az 1980-as év eredménysorába!
Kicsit pontosítanék, idézném a GYIK-ot:
"
Milyen típusú mérkőzések kerülnek fel az oldalra?- A magyar (felnőtt vagy „A” ) válogatott összes hivatalos mérkőzése (Az összes mérkőzés fent van az oldalon ezért, csak javításokat, kiegészítéseket várunk).
- A magyar (felnőtt vagy „A” ) válogatott minden nem hivatalos (edző, klub csapatok elleni) mérkőzése.
Ez a témakör még nem teljes ezért várjuk a segítséget!
- Bármelyik ország válogatottjának hivatalos mérkőzése magyar csapat ellen (klub is), amit a magyar szövetség nem ismer el hivatalos meccsnek."
Amint látod, a B válogatott nincs felsorolva. Egyelőre csak a felsorolt típusú mérkőzések kerülnek fel a meccsoldalra. De! Reményeim szerint egy későbbi időpontban bővíthetjük az adatbázisit. Addig is érdemes összegyűjteni a B, Budapest az és olimpiai válogatott mérkőzéseit. Arra gondoltam, hogy itt a fórumon lesz egy ilyen témájú rész, amit minden fórumozó olvashat.