magyarfutball.hu

Paksi FC - Corvinul Hunedoara 0 : 4 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.07.14, 16:02 (szerk.: 2024.07.14, 16:18)
    leutaztam ezért a szégyenért, bornárhurka lemondott már?, ez akkora bunda volt mint a ház. nb3-ban jobban hajtanak, nagyobb elképzeléssel. kb 100x-et hozott ez az eredmény, hisz topfavorit volt a paks. 2. félidőt már a kocsmából "követtük", a friss böde lepattogott a töpszli románokról, még azt pont elcsíptem.) stadionban még a sör is meleg volt, amire fél órát kellett volna várni, pedig az ígéretekkel szemben nem volt teltház. de legalább a paksi lányok szépek. amúgy picit erőltetett volt, hogy minden plakáton, emberek mezén ott virított, hogy magyar csapat. valóban az, ma megint jól szembeköptek minket a milliós fizetésű amatőrök. holdról is látszott.

    Nem szívesen mutogatok senkire, számomra a Paks is szimpatikus csapat, de ez a tegnapi ótvar volt. Ha valakinek szerényebbnek kéne lennie, akkor az a kaszinós, illetve a sok felszopó, akik hónapok óta ajnározzák a Paksot, Kecskemétet.

    Ennyit érnek. Ha van pénz, ha nincs, emlékeztetőül; tegnap egy román másodosztályú csapattól kaptak négy gólt. Nem ki-ki meccsen maradtak alul éppen csak egy leheletnyivel.

    Ez egy román harmadból feljutott és a második ligában vitézkedő ellenfél volt. Hazai pályán sima négyest kapott a "100% magyar" Paks. Nem emlékszem olyan kupavereségre, amikor egy magyar csapat másodosztályú ellenféltől lett volna így megalázva.

    (amúgy ez simán román elsőosztályú csapat, jó alsó-középmezőnyös, csak a licenc miatt nem mentek fel)

    Bognárnak semmi oka kifogásokat vagy mentséget keresnie: az állása nincs veszélyben, a kupagyőzelemmel, a dobogóval és a Fradi-veréssel messze túlteljesítette a klub elvárásait.

    Hogy ez nemzetközi szinten ennyit ér, azzal neki nincs dolga.

    Gyuritól nem áll távol a szerencsejáték - de ezek pletykák. Akkor van alapja, ha kiugró volt a fogadási volumen - utólag az tudható.

    Szerintem inkább ennyire szar a Paks - ami beárazza a többit is.

    Itt akkor lehet a mundér becsületét megvédeni - ha a visszavágón gurítanak 5-öt és továbbjutnak. Abban az esetben is biztos vagyok benne, hogy tudnak keresni 9-10-szeres pénzt.

    Sajnos épp az történt, amitől tartottam már tavasszal, hogy a szemet gyönyörködtető, attraktív játék az NB1-ban kimagasló (ezt ne vitassuk el), de nk-ben semmit nem ér, mást kell játszani. Doll alatt megmutatta a Fradi is, mit ér nk-ben az őszinte foci - valaki fel is hozta a Partizanit stb.

    - a piros lap teljesen jogos volt.. semmit nem von el, mert elrúgta a labdát, mert mellette majdnem kettétörte a játékos lábszárát. Még a Krézi Jenő sem vitatta, aki egy cseppet elfogultan közvetített
    - a büntető nem volt büntető? Nem volt... mert a vonalon kivül történt, ezt is elmondta a Krézi, de persze van, aki nem látta, de obégat...

    Pont a Paks volt az amelyik tavaly látványosan elveszítette az utolsó meccseit, csakhogy ne keljen indulni a nemzetköziben.
    Ezen kellene áltoztatni valahogy. Pl. előrehozni a bajnokág kezdetét 2 héttel, hogy formába legyenek a csapatok az első kupaforduló előtt. Vagy az MLSZ ösztönözze/büntesse a jó/rossz kupaszereplést. De valamit tenni kéne, mert a Fradi kivételéveé szégyen amit a magyar csapatok művelnel az utóbbi években.
    Egy átlagos formában lévő, átlagosan motivált Paks rommá kellett volna verje ezt a román második ligás csapatot.

    A Paks koncepciója, hogy csak magyarokat játszat nagyon szimpatikus, az meg, hogy odáig fejlődtek, hogy már elvárás a top5 profi munkát feltételez. Nem magától ertetődő ez, a Vasas is megpróbálta 1 év alatt kizúgtak az NB1-ből.
    Viszont a tegnapi meccs nagy visszajelzés a nagy magyarkodóknak. Egy full magyar keret ennyit tud nemzetközi szinten. A Fradi, annó a Vidi (jövőben Újpest) nyilván magas célokért küzd ezért igazol külföldi játékosokat is. És volt is BL, EL, KL csoportkör, mind a Vidinek, mind pedig a Fradinak (Vidinek csak EL). A Paks ezzel a kerettel ha 10szer futna neki sem tudna bejutni sehova. Ezen kellene elgondolkozni a varjaknak.

    Ez az egész maximum a szurkolóknak fájt. Jól kivehetően Pakson még a felkészülés fizikai periódusában vannak, míg a vajdahunyadiaknak életük meccse volt. Teljesen Bognárra vall, hogy egy ilyen meccsért nem borítja a felkészülés megszokott menetét. Úgy voltak vele, hogy egy román 2-es csapatot csak levernek így is, ha meg nem, akkor még mindig ott a Konferencia Liga. De az is lehet, hogy az egész nemzetközibe belezsarnak.

    A sebesség beli különbség Gyuri, az ... és a Paks csak lassabb lesz. Amikor belefutsz egy ilyen rohanós csapatba, akkor jönni fognak a helyezkedési hibák, mert mindíg úton lesznek a játékosaid és nem érnek oda. NB1 ben nem lesz gond, az a szint megfelelően lassú nektek, de az európai kupavilág más pálya.
    Kár, hogy ez még mindíg nem intő példa az UP képzésben dolgozóknak, mert még mindíg nem helyezik előtérbe a dinamizmust/gyorsaságot a képzéskor.
    Milyen gyors a Csoboth gyerek, nos aki látta a meccset az azt is láthatta, hogy ebben a román csapatban volt legalább 5-6 olyan aki van annyira gyors mint a mi Kevinünk, és ők csak egy másodosztályú csapat ...

    Egyáltalán nem volt szervezettebb a csapatjátékuk!
    VOLT CSAPATJÁTÉKUK.
    Milyen védekezés az, hogy három gólt lő az ellenfél a 11-es közeléből, mindháromszor olyan egyedül, hogy akár meg is ijedhetett volna!
    Gyurikám olyan vagy mint Verebes! Itthon kukorékolsz a szemétdombon, aztán ha jön a nemzetközi kupa, jön a k. nagy ruha. (Győr 3-8 Dinamo Minszk)

    A Paks két fronton nem sokáig bírná nincs akkora játékoskerete. Nekik nem opció a nagy kupamenetelés mert mellette az nb1-ben könnyen a kiesőzónába kerülhetnének. Ez és egy ilyen eredmény játék amikor egy nagyarányú vereség ettől a román csapattól kiállítással megfogadva hányszoros lóvét fizethetetett 20-30-50? Kivizsgálandó eredmény.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
    https://www.nemzetisport.hu/europa-liga/2024/07/el-selejtezo-paks-corvinul-hunedoara/kommentek
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2024.07.14, 15:44
    Telt ház lesz a Corvinul ellen!

    Fokozott az érdeklődés, a lelátókon csak a srácok biztatásával foglalkozzunk.

    Július 11-én, csütörtökön 19:00-s kezdettel kupagyőztes csapatunk 2011 után újra Európa-liga-selejtező mérkőzést játszik. Ellenfelünk a román kupaelső F.C. Corvinul Hunedoara lesz. Nemzetközi tétmérkőzésünket pedig ezúttal teljes mértékben hazai környezetben, végre Pakson vívhatjuk, tizenhárom éve még székesfehérvári albérletbe kényszerültünk.

    Az előző szezon sikerei és az újbóli európai porond - talán nem csoda - hatalmas érdeklődést hozott első El-találkozónk iránt. Két nappal a mérkőzés előtt az összes jegy elkelt stadionunkba, így telt ház előtt játszunk a Corvinul ellen.

    Tehát közel majd’ ötezren szurkolhatnak élőben csapatunknak, hogy egy jó eredményt érjünk el a párharc első összecsapásán. Fontos azonban, hogy lelátóinkon mindenki csak a srácok sportszerű biztatásával foglalkozzon.

    Köszönjük!

    Hajrá, Paks! A magyar csapat.

    2024.07.09
    https://paksifc.hu/news/view/11504/europa-liga/telt-haz-lesz-a-corvinul-ellen