magyarfutball.hu

Corvinul Hunedoara - Paksi FC 0 : 2 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör
ground : Nagyszeben, Sibiu Municipal Stadium
referee : Kralović Peter (Szlovákia)
attendance:
  1. fccorvinul1921.ro: -
  2. nso.hu: 8.582
  3. paksifc.hu: 9.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.07.22, 17:26
    Az első meccsen minden eldőlt!
    A többi csak szöveg,még szép nem szakadt meg a Corvinul.
    Plusz négyről már pihent a Rijekára.

    "Lesgól" Nem mennék bele, hogy les volt vagy nem. Egy biztos rossz ítélet született. A pályán hozott döntés gól volt. Amin behúzták a vonalakat - NB1-ben láttunk nem kevés hasonló vonalazást - azon a felvételen (képen) nem lehetett 100%-an megítélni a leshelyzetet. Ebben az esetben a VAR (AVAR) nem avatkozhat bele a szabályok szerint. A pályán hozott döntést hagyni kellett volna. A megadott gól viszont számomra érdekes volt Könyves gólja előtt volt egy beadás, ahol talán Papp jó 1 méteres lesen helyezkedett (ütközés után szedte össze magát) és a kapus előtt (mellett) állt. Nagyon kisarkítjuk lesen volt nem a lövés pillanatában, hanem a beadás pillanatában. Ebben a szezonban is láttam hasonló esetért, hogy utólag lest ítéltek.Végül megadták. Összességében nem volt egy jó mérkőzés a Paks a pofon után kihozta magából az elvárhatót.

    pappkristóf nem kapuselött volt,hanem töle jobbra.mivel beadás is paks jobbodaláról jött, köze nemvolt kapus látószögéhez. sehogyse zavarhatta,az nem les.

    Románok laza edzőmeccsnek fogták fel, meg púpnak a hátukon, az is lett, telibefosták a meccset, Paks meg azt hiszi ezáltal becsülettel esett ki, az első meccsen ment el. Mindenki jól járt. Majd lehet fikázni a fracskát, hogy alig van náluk magyar és alig igazolnak magyar játékost. A csupaszív magyar Paks csattanós választ adott a miértre. A fradi is fos félre ne legyek értve.

    Amúgy nem védve őket, ez a Corvinul bőven megüti a román 1. szintjét, hiszen úgy lettek kupagyőztesek, hogy út közben a Paksnál nem kicist erősebb Kolozsvárt szintén 4-0-ra ütötték ki, és azon a meccsen is 10@ körül iddspn adták őket. Szóval egy masszív román 1. ligás szintű csapat ez valójában, de az előző meccsre nincs mentség akkor sem. Tegyék jóvá, mint tavaly a Fradi a bálnavadászok elleni fiaskót.

    "KÁR AZ ELSŐ MECCSÉRT! "
    --Megint egy bűzlő gumicsontos átverése a magyar bamba szurkolónak, akikből azt csinálnak, amit csak akarnak.
    Nincs ilyen a futballban, hogy: KÁR.
    Mert a pályán mindennek úgy kell történnie, ahogyan megtörtént.
    Ugyanis: a továbbjutás Pakson eldőlt. Ettől kezdve semmi nem ugyanaz, mintha éles meccs lett volna!

    1. ha a visszavágón a tét a továbbjutás, akkor a románok kb. 30-40%-kal keményebben, agresszívebben, élesebben és amiben a legjobbak, a max. színészkedés kellékeit bevetve, NAGYOBB BÁTORSÁGGAL VETIK BE magukat.
    2. A Paks pedig, megrezzenve - jó magyar szokás, a nyomás (itt kellene győznünk) mindig negatívumot dob felszínre - összehúzódva, megint csak jó magyar szokás szerint hátrahúzódva, majd kontrázunk nyuszi felfogással nem veti bele magát a küzdelembe, hanem menekül előle, és ez a 2:0 bizonyosan nem születik meg, hanem kikapunk kb. - a végén már! - 2-3 góllal.
    Győzni mindig nehéz, ezt a játékot kell alapnak tekinteni, de éles meccsre, akkor OK.

    https://www.nemzetisport.hu/europa-liga/2024/07/kar-az-elso-meccsert-hiaba-nyert-idegenben-a-paks-nem-jutott-tovabb-az-el-ben/kommentek