magyarfutball.hu

Sumqayit FK - Fehérvár FC 1 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
ground : Sumqayit, Mehdi Huseynzade Stadium
referee : Lata Florian (Albánia)
attendance:
  1. nso.hu: -
  2. sfc.az: -
  3. fehervarfc.hu: 9.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.07.26, 21:59 (szerk.: 2024.07.26, 22:06)
    Idegenbeli győzelem, itthon tovább kell menni. Emberelőnyhöz képest igencsak "visszafogott" játék, dehát nagy utazás, idény eleji forma, nem akartunk mindent kiadni. (reméljük lesz még jobb)

    Én Pető helyében biztos kifiléztem volna őket, aztán a visszavágón már jöhettek volna a fiatalok, de ő tudja. Azért kezdésnek nem volt rossz. Kis Pető játéka különösen biztató.

    Tartalékoltunk is. Tegnap 16 órás volt át út, vasárnap meg meccs, ráadásul szerda a visszavágó, és szombat a dió meccs. 10 nap alatt 4 meccs.

    A kapufa sem volt velünk, ahogy mondani szokás.

    A spori az elején elengedett érzésem szerint legalább 2 sárgát és narancsot. Egy könyökös különösen csúnya volt.

    Harcos meccs volt, kedvező eredménnyel, de egyenlő létszámban nem voltunk különösebben élesek.

    Ez elsőre is piros, nem hogy második sárgával (már ha az volt). Elege lett a sporinak hogy gyalulják a fehérváriakat, nem az első könyökös volt. Jogos!

    Jól jött a kiállítás, sikerült realizálni az emberelőnyt, bár 1-2 után nagyon leült a fehérvári alakulat. A visszavágón észnél kell lenni és akkor irány a 3. forduló.

    Hát az kétségtelen hogy mióta a mol lelécelt a fehérvár sokkal több magyar játékost kezdett használni, köztük fiatalabbakat is aminek alapvetően örülök. Csongvai, Katona, Schön úgy a válogatott peremén mozognak, de azért komolyabb nemzetközi szintet tőlük már nem nagyon várok. Igazából a lentebb felsoroltak is Kovács Patrik kivételével már mind 19-21 évesek, őbenne lehetne a legtöbb esély meg talán még Berkiben aki Salzburgban volt öt évig, de ha nem játszanak akkor abból úgy biztosan nem lesz semmi

    Azeri klub már okozott gondot, pl. két éve a Qarabag az FTc-nek 1-1, 3-1 (zöld kiesés), illetve 2018-ban Neftci Baki-Újpest 3-1 (otthon a lilák 4-0-ra nyertek és továbbjutottak). Szóval nem kell/nincs mire lenézni annyira az azerieket, nemzetközi kupában minden győzelem értékes. Ez is.

    Emberelőnyben idegenben kellett volna még támadót berakni és legalább kettőre növelni az előnyt mert ez nagy lehetőség volt. Itthon nem lesz már emberelőny és rendesen bekkelni kell. Az is igaz hogy új edző első tétmeccs és viszonylag új csapat is. Ha másért nem is de konfetti pont miatt tovább kellene menni a következő fordulóba.

    Egy azerbajdzsáni bajnokság 4.helyzettjéről beszélünk!Aki 1órán át emberhátrányban volt!!!!
    és aki ellen 2db pontrúgásból szereztek gólt.Játék nagyon gyenge!!!
    ez a vidi remélem nem lesz top6ban sem!!Ha ott tudnak lenni akkor az az nb1 szégyene lenne!

    Ahogy jelenleg állnak a dolgok, a Vidi 1 góllal jobb, de összességében semmi olyan átütő erőt nem látok bennük, amit elvárhatnék egy 70 percig emberelőnyben játszó csapattól.
    A piros nagyon véleményes volt... Ha az nem piros, egy szavunk sem lehet, és ha az nem piros, akkor ez egy egyenlő erők harca, két gyenge, masszív csapat. Talán beszenvedte volna a Fehérvár az egyenlítőt...
    De míg 2-1, addig most is benne van az egyenlítés...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    https://www.nemzetisport.hu/europa-konferencialiga/2024/07/hatranybol-nyert-a-fehervar-azerbajdzsanban-elonybol-varhatja-a-kl-parharc-visszavagojat/kommentek