magyarfutball.hu

Borac Banja Luka - Ferencvárosi TC 1 : 1* 21:00 * 11-esekkel: 2-3

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga rájátszás 2. mérkőzés
ground : Banja Luka, Gradski Stadion
referee : Lambrechts Erik (Belgium)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. index.hu: 8.500
  1. sárga lap 8' Maïga Habib
    sárga lap 41' Misidjan Virgil
    sárga lap 63' Ben Romdhane
    90+1' Herrera Sebastián sárga lap
    sárga lap 90+5' Varga Barnabás
    95' Hrelja Damir sárga lap
    sárga lap 102' Knoester Mats
    104' Meijers Bart 1 - 0
    109' Manojlović Filip sárga lap
    1 - 1 111' Varga Barnabás (penalty)
    119' Meijers Bart sárga lap
    Penalties:
    Herrera Sebastián -
    - Rommens Philippe
    Kvržić Zoran 1 - 0
    1 - 1 Ben Romdhane
    Savić Stefan 2 - 1
    2 - 2 Abu Fani Mohammed
    Čavić David -
    2 - 3 Kady
    Grahovac Srđan -

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.10.01, 20:51 (szerk.: 2024.10.04, 10:51)
    Az hogy a taktikát mèg nem sikerült átadni és megérteni ennyi idő alatt még meg is értem, de a harcot, kedvet, gyorsaságot, kreativitást így elb@szni a csapatnál az furcsa. Egyénileg akikben eddig bíztam mint Traore,Abu, Zaki és Makreckis is nagy 0. Az hogy a kezdőbe egyből bekerül egy Rommens aki semmit nem tud hozzá tenni, hátul vissza Knoster aki ma mondjuk meglepetésre nagyobb hiba nélkül játszott, de nem ide való se sok jót sejtet.

    Szerintem az egyértelműen látszik, hogy Jansennek "tanulnia" kell a csapatot és a csapatbak is Jansent. Remélem a mester képes reagálni a saját hibáira, mert amit ma a Borac hozott, arra a legtöbb hazai csapat is képes.

    0: Dibusz
    5: Cisse, Knoester
    4: Zaki, Kady, Varga
    3: Ben, Maiga, Makre, Civic, Pesic, Gruber
    2: Abu, Vura, Rommens

    Aki eszembe se jut így hirtelen: 2-es. Abu mezőnyben egészen gyalázatos teljesítményt nyújtott, konkrétan szar keresztlabdák tömege, amikor meg lehetett volna indulni, kivette a ritmust, értékelhetetlen teljesítmény volt ez tőle azon a poszton, és azért emelem ki, mert tőle sokkal többet vártam volna, mert sokkal inkább kulcs poszton játszott, mint mondjuk Rommens.

    Ez egy gyenge nb1es csapat volt. A szakértők véleményével ellentétben még csak nem is zártak tökéletesen. Érthetetlen miért nem vállaltunk több kockázatot.

    Misidjan jól mozgott most is a meccs elején.
    De van még vele meló az látszik, a 37. percben unt meg egy sprintet mert már akkor kivolt. Egy ilyen iramú meccsen…

    Volt bennem egy kósza remény, hogy a halasztás miatt, pihentebbek leszünk, nagyobb lendülettel játszunk majd, jobban felkészülünk, de ebből semmi nem volt látható..
    Ennyire lassan, mint ezen a két meccsen, nem emlékszem mikor láttam játszani a csapatot.
    A továbbjutás megvan, de valahogy nem érzem azt a hurrá hangulatot...
    Remélem ezt a két meccset gyorsan feledtetik velünk a srácok.

    Az ellenfelünk képessége, a 11-es rúgásoknál látszott pontosa.Kaput sem találtak hárman.

    Tegnap óriási szerencsével jutottunk a főtáblára ezt mindenki láthatta. Ha fordítva történik, akkor sem szólhattunk volna egy szót sem!
    Az erősítések inkább lefelé húzzák a csapatot. Nagyon gyenge évek óta a védele, most kiderült nemzetközi szinten a csatársor is gyenge, kivéve Barni!

    Érdekes az emberek hozzáállása. Bár nem játszottunk jól,de El főtáblán vagyunk. Az általunk lefocizott TNS Kl főtáblás,a tegnap leszopkodott pufla és a nagyon király csakmagyar csapat sehol sincs. Ilyenkor mi van?

    Kezdjük azzal, amin nem lehet szépíteni: a meccset borzasztó volt nézni, egy szenvedés volt az egész. A kezdőben egyetlen dolgot nem értettem: Maiga és Rommens együttes szerepeltetése felesleges túlbiztosításnak tűnt a középpályán egy olyan csapat ellen, aki végig csak a játékot fogja ölni. Sajnos a betömörülve védekező csapatok ellen évek óta szenvedünk (és ez ugyanígy volt Rebrov idejében is, akit mindig mindenki visszasír. Az emlékek megszépülnek, de nagyon sok szenvedős 1-0-t játszottunk vele), ez nem fog változni addig, amíg 25 méterről nem találjuk el a kaput.. Egyébként tegnap borzasztó sok rossz döntést láttam, meccs közben mondtam is a többieknek, hogy olyan érzésem van, mintha edzőt akarnánk buktatni. Például itt van Traoré esete, ahelyett, hogy lepasszolná, tolt még rajta párat és kilőtte az égbe a labdát
    Vagy ugyanilyen volt Pesic esete, aki az elcsúszó védő mellett lépéselőnyben volt, és ahelyett, hogy kapuig viszi a labdát vagy megcsinálja a 2v1-et Traoréval, eldurrantotta a labdát 20+ méterről (méterekkel kapu mellé).
    A sok elrontott kis visszapasszról, az oldal vonal mellett pályán kívülre kerülő felpasszokról nem is beszélve. Ilyen képességű játékosoknál nehéz elképzelni, hogy mind folyamatosan ennyire rossz döntést hozzanak és ennyi technikai hibát vétsenek. Ha 1-2 ilyen lehetőséget kihasználnák (pl. ott volt Gruber fejese is Újpesten a második percben), most nem lenne miről beszélni: vagy kijjebb kell jönnie az ellenfélnek, megnyitva a területeket vagy büszkén védik tovább az 1-0-t és gurigázva lehozzuk a meccset.

    Amit nem lehet elvitatni Jansentől, hogy rég nem volt ennyire stabil a védekezésünk, az utóbbi pár évben még NB2/3-as csapatoknak is ajándékoztunk pár ziccert meccsenként. És ez amúgy nagyrészt a most közutálatnak örvendő Rommensnek köszönhető, az én szememben ő egy javított kiadású Kharatin. Nem látványos a játéka (leginkább olyan, mintha pályán sem lenne), de ha odafigyel az ember, labdavesztés után remekül zárja a területeket, amikor szükséges, apró faulttal megállítja a kontrát, sok labdát szerez vissza, és a labdakihozatalnál remekül mozog be a területekbe háromszögeket kialakítva, és gyorsan is adja tovább a labdát. Természetesen van még hova javulnia, de messze nem ő a legnagyobb probléma jelenleg.
    Támadásban mindenki lehengerlő, sok helyzetes focit szeretne látni. Ez sajnos egyre nehezebb, mert lassan minden csapat megtanulja megfelelően betolni a buszt. Azzal, hogy a szélső hátvédeink a középpálya közepe felé tolódnak, több terület maradna a szélsőinknek 1v1-ezni, de valahogy ez Marquinhos eladása óta nem túl hatékony (ha sikerül is elmenni, a középre adás rém gyenge). Felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet, hogy ennyire formán kívül van minden játékos, akitől a sikeres cseleket, kreativitást várnánk: erre válasz lehet Jansen nyilatkozata is (úgy meg vannak hajtva edzésen, hogy még messze vagyunk a meccsfrissességtől), lehetnek mentális okai is, vagy visszajutok oda, hogy nem nagyon akarnak a játékosok tovább dolgozni az edzővel..
    Én az őszt még megelőlegezem Jansennek, hogy a véglegesen kialakult kerettel (és az általa elvárt edzésmunkához hozzászokással) mutasson valamit. Ha marad a szenvedés, az ötlettelen játék, és nem tudja megvalósítani az elképzeléseit (akár az ő, akár a játékoskeret hibájából), akkor természetesen télen váltani kell. De augusztus végén EL főtáblára jutással, eddig hibátlan NB1-es teljesítménnyel még kár temetni a csapatot.

    Pontosan így láttam, annyi különbséggel, hogy én edzőbuktatást nem képzeltem bele, inkább mentális blokkra, görcsös akarásra gyanakszom. Jó lenne a tírek ellen vagy a válogatott szünet után egy több gólos győzelem, hogy elhiggyük megint, tudunk ilyet is.

    Ami nekem mondjuk nagyon nem tetszik, az a kreativitás, a váratlan látszólag teljes hiánya. A srácok teszik a dolgukat, de teljesen kiszámíthatóak. Sőt, néha tanácstalannak, bizonytalannak tűnnek, ezért lassan mozognak: az ellenfél így könnyedén kioltja a támadásokat. Nagyon szeretem a Fradit, és bízom benne, hogy minden rendbe jön, de valaminek nagyon meg kell változnia!

    Szerintem pontosan értik a játékosok, hogy mit akarunk játszani, az a nagy probléma inkább, hogy mindig ugyanazt akarjuk játszani, akkor is ha az ellenfél erre készül. Megölik a taktikánkat és kész, onnantól vagy megmentenek minket az egyéni villanások, vagy szenvedünk egész meccsen, mert taktikai megújulást én Jansentől egy meccsén sem láttam.

    Fogalmam nincs a fociról. De.
    Ha az első meccsen láthatóan nem működik a taktika, megfojt az ellen, akkor a visszavágóra miért centire ugyanazzal mennek ki a pályára a fiúk?
    Ugyanaz a terület nélküli Traoré, ugyanaz a tilitoli, céltalan előreb@szás. Nem tűnt túl fantáziadús taktikai repertoárnak ez a performansz...
    A Muyti ellen volt legalább pár jó szakasza a meccsnek. De ez a nálunk van a labda és várjuk, hogy mi lesz... ehh.

    Egyértelműen biztonsági játékot játszottunk mi is tegnap. Egy cél volt, EL-be jutni, akárhogy.

    Mikor mindenki tompa és kb. nincs mozgás, akkor vagy edzőt szoktat buktatni vagy fáradtság. Olyan tippem van, hogy az edzőbá nem szeretné azt, mint ami eddig minden évben volt, hogy 70 percig bírjuk a papíron erősebb csapatok ellen és ezért vannak a srácok túlhajtva. Remélem, hogy beérik a munka. Amitől félek kicsit, hogy most a bekkelő szarok látták a bosnyákoktól, hogy milyen taktika ellen vagyunk impotensek és nem ezt fogja csinálni ellenünk minden antifoci csapat.

    Itt lehet a probléma amit mond Pascal , túl vannak edzve a fiúk! Az nem létezik hogy senki sincs formában csak ilyen esetben. Rommens jó játékos csak nem a kedvencem akárhogy is dicsérik páran. Az hogy a kiválóan lövő Abu Fani helyett ő lövi a szabadokat a szögirugikat, és rögtön kezdő mint valami sztár számomra visszataszító.

    90+3 percben volt a meccs legnagyobb helyzete, Zaki fejese. Az volt az első "beadós" pontrúgás amit Abu elvett Pascal szerelmétől... ezután kezdte nagyobb részt Abu rúgni őket. Még a nyomorult riporter is megjegyezte, hogy már megint a belga rúgja... A 11-ese meg... biztos voltam, hogy középre rúgja, a TNS ellen is oda rúgta, le is nyilatkozta, hogy szokta oda rúgni... Úgy látszik a bosnyákok kapusa is látta ezt... oda várta.

    Aludni kellett erre a meccsre.

    “A srácok néha úgy néznek rám amiatt, ahogyan edzünk: sokat, keményen és intenzíven. A Bajnokok Ligája meccsekig például egy 22 vagy 23 napos időszak volt. Közben néha azt gondolják, hogy túl keményen edzünk. Amikor jött a hosszabbítás, mondtam nekik: na, ezért edzünk olyan keményen.”

    Ez sok mindenre választ ad. De tegnap a hatalmas mákunk volt. Igaz a Borac gól meg pech volt. A Puskás idén veszélyes lesz szóval össze kell szedni magunkat. Nagyon más hozzáfűzni való nincs, csak egy jó adag aggodalom. Moniz idők sejlenek fel, akkor is edzettünk mint a gép, aztán be is zsibbadtak a fiúk.

    Valaki még régebben írta, hogy Moniz2, egyre inkább én is azt gondolom. Taktikailag zéró, egyfajta játékot erőltet, a meccsbe belenyúlni nem tud. Ráadásul Rommensbe szerelmes, ő csak arra jó, hogy a lassú játékunk még lassabb legyen.

    Jelzem, hogy laikus véleményem szerint ez a Borac amúgy olyan gyenge, hogy esélye nem lenne feljutni az NB2-ből.

    Még csak véresre se törte a hátukat a háló.
    Egyetlen kaput eltaláló gyenge gurításunk volt a hosszabításban, miközben már ők vezettek.

    Simán továbbmehettek volna, csak egy csomó kontránál még arra sem jöttek rá, hogy kinek kellene passzolni. Aztán a kapusuknak meg lehet köszönni, hogy sztár akart lenni.

    Bárki simán továbbmehet, aki lő 233 perc alatt néhány gólt, s az ellenfél nem vagy kevesebbet.

    Ezeknek az volt a meccs/párharctervük, hogy majd csak lesz pár kontra, addig is fetrengés, időhúzás, rúgjuk amerre állunk. A kapusuknál többet volt a labda, mint a komplett középpályájuknál, csatárostul.

    Széleket nem használva.... Mindenki középre ..... Majd onnan ad valaki egy szar vagy hosszú labdát a szélsőnek..
    A szélső nem tudja megcsinálni az 1v1-es szitukat, így vagy eladja a labdát, vagy behozza középre, ahol már a fél csapat várja....

    Vagy Knooster próbál hosszan indítani, ami többnyire taccs...

    Remek taktika...

    Romi szögleteit, szabadjait se felejtsük , helyére kéne már tenni a srácot, jó , hogy nem ő mindjárt a csk. Vicc az egész.

    Grubernek a kezdőben a helye. Rami/Civic oldalon valamit kezdeni kellett volna ebben az átigazolási időszakban. Úgy látszik Botkának sem jut nagyon szerep a másik oldalon, ott akkor egyedül Makreckis van, esetleg próbálhatnánk Bollát ide. Traorénak ez a rendszer egyáltalán nem fekszik, pedig őt ettől sokkal jobban kéne használni, ennyit azért finomíthatna a taktikáján Pascal, és ugyanezt érzem Vargánál is, hogy nem használjuk ki a képességeit ebben a rendszerben.

    Ez a Puskás komoly gondot okozhat a bajnokságban, főleg hogy nekik így nem lesz nk terhelés mellette. Az elmúlt időszak legszorosabb bajnoksága jöhet.

    a celt ugy ertuk el, hogy az ellenfel kapusa huzott egy varatlant es atment Bruce Leebe amit ha a Dibusz csinalna te szidnad a leghangosabban hogy hogy lehet ekkora marha, majd ezt kovetoen 3 tizit rugo jatekosuk is foldkoruli palyara allitotta a labdat.

    micsoda meg nem rogyas.

    Volt egy odavágó...amikor már látszott,hogy az ellenfél mit akar kihozni,ebből a párharcból.
    Annyi kérdésem lenne a "mesterhez" ,hogy mi volt a meccsterv?Mert én azt láttam,hogy a továbbjutásunk kb azon múlt,hogy a kapusuk egy pillanatra elvesztette a fonalat csinált egy 11-est. Ha nem alakul így,csont nélkül kiesünk.

    eddig legalabb Stogernel es Csercsenel tudtuk, hogy eljott az ido es kalap kabat.
    Pascalnak sikerult ezt uj szintre juttatni, ugy jatszunk meccsrol meccsre szarabban, hogy meg csak el se tudjuk donteni, hogy ebben hany % az o felelossege, mert annyira osszetettnek tunik a problema (keret osszeallitasa, taktika, serulesek, idiota hibak a danok ellen, stb.)

    kb. megmondani is nehez, hogy mit kene most tenni, persze tudom, kuldjuk el a fel keretet es hozzunk 3-4 minosegi jatekost a megfelelo posztokra, de ennek az eselyet egyelore eleg nehez beloni...

    mindenesetre sikerult azt elerni, hogy az erthetetlen jegyarakkal, a gyenge jatekkal ugy menjunk neki az osznek, hogy igazabol mar most kedvetlenek az emberek.

    es ami a legnagyobb csalodas, hogy konkretan egyre rosszabbul jatszunk, a bajnokikat is gyenge jatekkal hoztuk, a walesi pekek es a danok elleni hazai elso fel orat leszamitva eddig erosen teritett betli amit mutat a csapat.

    Az első két elbaszott tizi se volt semmi, de a harmadikat nem is értem. Olyen lábtartással és erővel rúgta meg a gyerek, ahogyan azt a kirúgásoknál tanítják. Félelmetes, hogy ezek ellen, ilyen kiábrándító módon jutottunk tovább.

    Emlékszem amikor hosszú idő után 5 éve először jutottunk csoportkörbe, milyen eufórikus boldogság volt.
    Most már ez olyan természetes, hogy fanyalogva vesszük tudomásul.
    Mondjuk az idei játékunk egyelőre tényleg gyalázat, a keretünkhöz képest.

    Abban mindenki egyetért, hogy egyik mérkőzésen sem játszottunk jól és akkor még szépen fogalmaztam! Azt viszont nem lehet elvenni a csapattól, hogy ment,próbálkozott,de csak nem akartak jönni a helyzetek! Az első meccsen voltak belőle, négyszer is a kapusuk védett bravúrral,de tegnap nagyon enerváltak voltunk!
    De azt is észre kell venni, hogy ez a Banja Luka egyik mérkőzésen sem akart nyerni, csak túlélni a mérkőzéseket kapott gólok nélkül! Rombolni azt tudtak,fegyelmezetten fociztak,vissza zártak,de ennyi és nem több!
    Rúgtak a két meccsen kapura összesen talán ötször,de igazából egyiknél sem forgott veszêlyben a kapunk! Ebből a szempontból a tegnapi mérkőzésen mi ugyanúgy mint ők, nem voltunk veszélyesek a kapujukra. Aztán találtak egy gólt pontrúgás után és azt gondolták, hogy vége is a meccsnek! Ekkor pörögtünk fel egy kicsit, jött is Barna csúsztatása után a büntető,ami teljesen jogos volt! Mivel 3 Banja Lukai játékos a büntető alkalmával földkörüli pályára lőtte a labdát,mi jobban koncentrálva,megnyertük a büntető párbajt!
    Véleményem szerint a frissesség hiányzik a csapat játékából, ergo szerintem most túl vannak edzve! Ezt azért is gondolom,mert maga Pascal Jansen nyilatkozta, hogy rengeteget edzenek, ezért is mondta a hosszabbítás előtt a játékosoknak,hogy azért edzünk annyit fiúk,hogy ha hosszabbításra kerül sor azt bírja majd a csapat! Nem a képességeinkkel van probléma, hanem a frissességgel! Pascal Jansennek is meg kell adni még a türelmet, valójában még ismerkedő fázisban van mind az edző mind a csapat az edző irányában!
    Mivel most az EL csoportban vagyunk, most jönnek majd azok a meccsek,ahol olyan ellenfelek jönnek,akik focizni akarnak, gólt szerezni, nem csak védekezni!
    Attól függetlenül az ilyen védekező felfogásban játszó csapatok ellen,meg kell találni az ellenszerét ennek a játéknak.
    Márpedig a honi bajnokságban lesz még pár olyan ellenfelünk akik csak bekkelni akarnak ellenünk!
    Most le dobtunk egy terhet magunkról, kicsit kell szusszanni és utána megbaszni mindenkit aki az utunkba kerül!

    Végignéztem (szenvedtem) az ismétlést józanul. Abu és Kady volt a nyerőember. Emellett Knoestert lehet abszolút kiemelni. Cissé sérülése mennyire súlyos?
    Illetve, azt magyarázza már meg valaki, miért nem állították ki a bosnyák kapust.

    Azért nem állították ki,mert a labdára irányult a mozgása! Ez a szabály, ezt kell alkalmazni, sárga lapos figyelmeztetés

    nyújtott lábbal, comb magasságban kirepült, bőven adható lett volna a piros. ha ezt mezőnyjátékos csinálja fel se merülne senkiben, hogy ez sárga.

    Itt ebben az esetben, nem volt brutalitás! Brutális akkor lett volna,ha telibe talpalja,mindegy melyik testrészén a támadót! De itt teljesen más történt! Az igaz hogy a kapus nyújtott lábbal akart menteni,de Kady felugrott és a kapusnak a magasban lévő lába akadályozta meg Kady mozgását!
    De még csak véletlenül sem a talpa érte el! 45 éve vagyok labdarúgó játékvezető,hidd el, hogy tisztában vagyok a szabályokkal!

    amit már múltkor is írtam, Rommens idegen test a középpályán, a rögzített szitukat meg elveszi és szarul oldja meg, nem tud irányítani. Ne már Knoesternek kelljen ezt megtenni. Abut nagyon jól levédekezték a bosnyák-szerbek, látszott, hogy készültek rá ahogyan Traorera is. A másik a szárnyvédők támadásban való impotenciája, szinte semmit sem használjuk őket. Ha ez a taktika része akkor nagyon nem jó.

    A tegnapi meccs kirívó volt, abban a tekintetben, hogy a kulcsjátékosaink mintha elfelejtettek volna focizni. Abu képtelen volt egy labdát is jó helyre ívelni, Ben állandóan hosszan szöktette magát, Zaki konkrétan nem tudta átvenni a labdákat, Traoré , Mackreckis szintén képtelenek voltak egy labdát is jó helyre juttatni. Pesityet csak azért nem említem, mert ő sosem tudott focizni.
    Mindegy ennek a rémálomnak most vége van, jön 8 nagyon erős nk meccs és hét év után a legnagyobb verseny a bajnoki címért Remélem ezzel lement a görcsösség a támadókról. A védekezés és labdabirtoklás már valamennyire alakul, de a támadójátékkal komoly gondok vannak.

    Egyébként egy pozitívum: szerintem ez a játék a legsz*rabb arcát az ilyen betömörülő, szervezetten védekező csapatok ellen mutatja. Minden kritikánk mellett, azt el kell ismerni: ezt jól csinálta a Borac. Az EL-ben általában nekünk kell várhatóan védekezni, az pedig szerintem egészen jól megy. Támadásban pedig több területünk lesz.

    Én személy szerint azon röhögtem a közvetítés alatt, hogy a bosnyák rendőrség a mi 90-es éveinket idézi vissza. Mintha a magyar rendőrség komplett ruházatát megvették volna és ugyanolyan buta arccal álltak ott mint a mieink 30 éve

    Ha az ellenőr genya, még szarban is lehetünk a vezető góljuk utáni randalírozás miatt

    Amiket láttam videón/TV-n: kintről kövek dobálása a vendégbe rendőrségi asszisztálás mellett, meccs közben meg lődözték át a pyrot. De majd biztos beszámol valaki, aki végül kijutott smiley

    A 68:10 tiszta játékidejű meccsen 63%-ban birtokoltuk a labdát, 4-2-3-1-ben játszottunk, 88%-kal passzoltunk (meccstempó mindössze 14.9 passz/perc, PPDA 8.3, hosszpasszarány 8.2). A párharcarány 128-105 volt ide, 79 támadópárharcunk 39, 80 védekezőpárharcunk 71%-a volt sikeres, a fejpárbajok aránya 23-26 oda, a vesztett labdás párharcok aránya 17-8 volt ide. Mi 37 (Rommens 8, Kady 5) labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a Borac 20-at a miénken.
    51 támadásból 15 lövésig jutottunk, mindössze 2 talált kaput (Borac 24 / 9 / 3). Az xG-arány 1.81 – 0.13 (az öngól természetesen nincs ebben benne), az xcG-arány pedig 0.9 – 0.2 volt ide. Jellemző adat, hogy míg a Midtjylland elleni visszavágón 34 (23 sikeres), a Dózsa ellen 30 (19), az odavágón 35 (18) csellel próbálkoztunk, addig Banja Lukában mindössze 8-cal (6) – és ez a meccs fél órával tovább tartott.

    Dibusz 5.23
    Varga B. 4.92
    Abu Fani 4.59
    Makreckis 4.58
    Cissé 4.37
    Kady 4.26
    Knoester 4.04
    Zachariassen 3.98
    Ben Romadan 3.87
    Ramírez 3.73
    Traoré 3.73
    Maiga 3.67
    Civic 3.66
    Misidjan 3.46
    Rommens 2.84
    Pesic 2.48

    https://ulloi129.hu/2024/08/29/elo-a-borac-elleni-el-selejtezo-playoffrol-2/
    https://ulloi129.hu/2024/08/31/igy-teljesitettunk-a-borac-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2024/09/05/dibusz-varga-abu-fani-es-gartenmann-dibusz-varga/