magyarfutball.hu

Paksi FC - AEK Larnaca FC 3 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Higler Dennis (Hollandia)
attendance:
  1. aek.com.cy: -
  2. nso.hu: 2.898
  3. paksifc.hu: 2.989

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.07.27, 16:20 (szerk.: 2024.07.27, 16:24)
    Végre egy nagyon jó eredmény a Fradin kívül a nemzetközi porondon egy másik magyar csapattól. Gratulálok a Paksnak! Remélem, ezek után nem Cipruson is megoldják a feladatot. Ráadásul a Videoton is nyert, nagyon klassz hetet zártak a magyar kupacsapatok, nem is emlékszem ilyenre, hogy egy fordulóban minden csapatunk nyert volna.

    Nem paksi drukkerként elismerem, h ez várt feletti teljesítmény és jól jön koeff pontban...GRAT !

    Szép volt Paks!
    1-0-ás vezetésnél volt a fordulópont mert mindkét oldalon mindent kihagytak és ott aki betalál az nagyot nyer a meccsen.
    Jött egy lerohanás és a második már kihagyhatatlan ziccer a Paks-tól.

    Ez a Larnaka a 22/23as szezonban az EKL nyolcadd.jutott ahol a West Ham csapta ki őket, most meg itt szerencsétlenkednek

    Nem tudom miért tartottak annyira a ciprusiaktól. 12 milliós keret, filléres játékosok. Legdrágábbjuk egy egy milliós senki. Nyilván a paksiak 9 milliós kerete még olcsóbb de a különbség közel sem drasztikus.

    Nálam ennek a meccsnek van más pozitív hozadéka is. A Paksnál nem az első eset hogy egy kijózanító pofon nem összezuhanást eredményez hanem koncentráltságot. A Fraditól kikaptak 6:1-re, aztán megnyerték a magyar kupát és sokáig vezettek az NB-1-ben. Az a jó ebben a csapatban hogy képesek felállni! Most külön jó hogy Tóth Barnának és Ötvös Bencének is sikerült a gólszerzés. A Fradiban Zachariassen is sokáig gyengén muzsikált, csodálkoztam is, miért erőltetik a játékát, aztán egyszer betalált, és onnantól már nem volt benne görcs, ma a Fradi egyik leghasznosabb tagja. Remélem így lesz ezzel a Barna gyerekkel is. A gólja után egész más lett a játéka. Őszintén drukkolok neki, hogy kijöjjön, mire képes.

    Tipikusan az a meccs volt, amikor az egyébként talán (?) jobb képességű ellenfél beleszalad a késbe. Gratula a Paksnak!
    Mellesleg az ellenféknél több magyar játszott mint ciprusi. Egy!

    Őszintén megmondom, hogy hatalmasat tévedtem, amikor azt írtam, hogy a színmagyar Paksot beárazta a román csapat az EL-ben. Úgy tűnik egy egyszeri rövidzárlatról volt szó csupán. A Larnaca egy magyarnál erősebb bajnokságban rendszeresen aranyért küzd, így ez hatalmas teljesítmény. Bár ekkora kulonbseg nincs a két csapat között a ciprusaiknál is valszeg rövidzárlat volt, de ez a lőtéri kutyát nem érdekli. Innen tovább kell jutni és köv körben egy gyengébb csapat fog jönni.
    Aztán reméljük nem egy topligás csapatot rántanak a Paks mellé a play-off körben.
    Mekkora lenne két magyar együttes a nemzetközi porondon!!

    A Paks viszont érhetetlen, hogy ilyen rövid időkülönbséggel ilyen óriási különbséggel hozzon le egy meccset, mert hiába a román 2, de sokkal jobb csapat az attól mint a román 2. osztály, de nem jobb mint a Larnaca. A Larnaca is tud sokkal jobban játszani ettől. Azért elgondolkoztató, hogy a légiósokkal teli magyar bajnokságban, stabilan van egy olyan csapat akik csak magyar játékosokkal mennek.

    Gratulálok A Magyar Csapatnak smiley
    Nagyon szímpatikus hogy csak magyarokkal, és az is, hogy így is lehet elérni eredményeket.
    Viszont én ma nem az eredményt emelném ki, hanem a minőségi játékot, ahol nem voltak elrugdosott labdák, mindig volt ötlet a játékban, minden játékos tudta a dolgát és bízott magában.
    Így kell ezt csinálni.

    Sőt kiemelnék egy dolgot: a magyar kommentátor az Duna World-ön még 1-0-ig úgy közvetítette a meccset, hogy "szépen játszik a paks", "szépen játszanak előre a paksiak", VISZONT 2-0 után már így: "szépen játszunk", "szépen játszunk előre" smiley

    https://www.nemzetisport.hu/europa-konferencialiga/2024/07/a-paradezo-paks-harom-gollal-legyozte-az-aek-larnacat/kommentek