magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - The New Saints F.C. 5 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - The New Saints F.C. 2024
  2. Ferencvárosi TC - The New Saints F.C. 2024
  3. Ferencvárosi TC - The New Saints F.C. 2024
  4. Ferencvárosi TC - The New Saints F.C. 2024
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Cuadra Guillermo (Spanyolország)
attendance:
  1. tnsfc.co.uk: -
  2. fradi.hu: 16.231
  3. nso.hu: 16.231

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.08.08, 21:53 (szerk.: 2024.08.08, 22:24)
    Köszönjük a csapatnak ezt a nagyszerű estét! Most van két hetünk, hogy felkészüljünk a Mütyi elleni nagy meccsre. Úgy tűnik, Abu pihentetése taktikai húzás. Jó lenne, ha nem kellene Barni csontjait kockáztatni, legfeljebb szükség esetén néhány percre behozva, jelképesen. Ha igaz, Marki búcsúja szenzációs volt. Traoré pedig vezérgyéniség lesz, ő valóban csak csillagászati összegért léphet feljebb. Nehéz lesz, de van reális esélyünk.

    És ezzel együtt biztossá vált a sorozatban hetedik csoportkörünk

    Guszti játéka biztató volt, Rommens kissé visszafogottabbnak tűnt, de azon a poszton nehezebben is megy a beilleszkedés. Ez a meccs tökéletesen szolgált mindent, amit csak kellett.
    Szép volt, fiúk!
    Szép volt, Pascal!
    Köszi Az Új Szentek!

    Szórakoztató meccs volt egy tökéletes felhozó ellenféllel szemben. Jó, hogy Jansen szerint egyik sérülés sem súlyos, de Cissé miatt azért nem vagyok teljesen nyugodt. Azt meg a jónak tűnő igazolásokkal együtt is változatlanul remélem, hogy egyszerre legfeljebb egy kulcsembert adunk el.

    Megmutattuk, hogy kell egy hazai meccsen egy gyengébb ellenfél ellen játszani, és főleg hozzáállni.
    De nekünk jóval könnyebb volt a helyzetünk, mint a Paksnak, nálunk edző ült a kispadon...

    Gratulálok a csapatnak, szép volt! Gustavo kimondottan tetszett, bár egy meccs alapján nem kell nagy következtetéseket levonni, elég biztató volt. Marquinhos azért lehet hiányozna, tudom sokan imádják, mások meg elengednék és valóban vannak hibái, ellenben elvitathatatlanul próbálkozik, még, ha nem is jó megoldást választ, vagy önző és gólt sem lő, de mindenképpen gyorsítja a csapat játékát és esetleges távozása esetén éppen ez az energia hiányozna. Mindenesetre vele vagy nélküle hajrá Fradi!

    Gála meccs! Traóré mesterhármassal. Támadásaink közül tetszett a Zaki--Márki--Zaki--szeddki!akciónk. Márkit nem kéne elengedni, de gólöröme kicsit a búcsúját jelezte sajnos.

    Azért ez a gyenge ellenfél dobogóért menne a mennyeiben.
    Amúgy tiszta Kecsó érzésem volt a játékukat látva, azok ilyen a labdát fedező játékost hátulról rugdaló parasztok.

    Nem volt rossz ez bemutatkozásnak. Külön öröm hogy már az első meccsen lehetett látni hogy mit akar játszani a csapat. Érdekes lesz hogy az NB1-es meccsek hogy fognak kinézni majd, meg hogy milyen Jansen stílusa és mennyire rotálja majd a csapatot. Érdekes szezon lesz az biztos.

    Biztató bemutatkozás edzőtől játékosoktól egyaránt. Az ígért letámadás és támadófoci megvolt, a biztos győzelem is, a gyors átmenetek még váratnak magukra, de hát első tétmeccs volt.
    Megfojtottuk a walesi-angolokat, szeretem, amikor nem vagyunk esélyt. És persze majd hallgatjuk, hogy ez csak a (montenegróiakat verő) walesi bajnok, de a román másodosztály szintjét biztos megütik…

    Újdonság volt, hogy a második félidőt nem a 3:0 őrizgetésével töltöttük. Márki messze kiemelkedett, mégha ma is olykor fejetlen volt. Adamanak van kedve focizni, Zaki , mint búgócsiga, már most pörög. Ez a velszi tartomány elég gyenge volt, lássuk inkább Montgomery várát....

    Soha rosszabb nyitányt. Mindenki IS jó volt. Kár a kissé kusza utolsó 15 percért. Megnéztem volna játékban többet Kadyt és Alexet. Remélem Cissé nem esik ki.

    Traore + Marki nagyot mentek. A bal oldal lendulete vitte elore a csapatot, Traore nagyon szepen helyezkedett kozepen, miutan fordultunk balrol. Jo lesz ez. smiley

    Érdekes mozgások voltak taktikailag, Ramírez középpályára belépkedése a második félidőben különösen szokatlan volt, nyilván Jansen kérte erre.

    Volt amikor Makre és később Botka is fellépett a csatár mellé, a jobb oldali szélső pedig visszább jött, reméljük az ellenfeleket is meglepjük majd vele

    Nagyon rég voltam ennyire elégedett a csapat játékával. Minden működött, nem volt kirívóan gyenge teljesítmény, sőt, tele voltunk meglepetésekkel. Nekem Pesic önzetlenség a kapu torkában volt a legnagyobb meglepi, szép visszatérés a már leírt szerbtől. Szuper Márki és Tra, Gusztáv nagy fogás lehet. Szép szezonunk lesz!

    25 percig remek volt az altatás. Elhitettük a bárdokkal, hogy beívelésekre játszunk. Ebből összejött egy. Aztán földön rárúgtunk gyorsan kettőt.

    Pár napja többen azt írták, hogy Marquinhos túl van értékelve. Én most is azt mondom, hogy a lónak a faszát. Ez a srác többször a 16-osunk előtt szerelt, végigrobotolta a balszélt, sebesség volt benne, rengeteg sikeres csele volt, jó volt az összjátékban, jól lépett be az üres területekre, kapufája, gólja volt, és még azt meg is könnyezte. Számomra most ő talán az egyik legnehezebben pótolható játékos a keretben, konkrétan nem tudok olyat mondani, aki őt most egy az egyben pótolná. Se Kady, se Kehinde, se Owusu, se Sevikjan.

    Kéne menni aludni, mert hajnalban kelés van, de föl vagyok pörögve. Gyönyörű volt ez az este! Kifogástalan szórakoztatás volt a csapat részéről -pedig alapvetően nem szórakozni mentem, csak azt szerettem volna, ha valahogy kiizzadunk egy jó eredményt a visszavágóra, erre meg brillíroztak a fiúk! Ez férfimunka volt! Ez Fradi volt, a javából!

    Jansent nyugodtan hívhatjuk "Turbo Pascalnak" amiért ilyen rövid idő alatt felépítette erre a szintre a csapatot! Nagyon tetszett ez a játékfelfogás! Előző szezonban mindenki azt mondta, hogy Abu Fani és Varga Barni nélkül nincs ütőképes csapatunk! Na most előállhat az a helyzet, hogy meg kéne dolgozniuk a helyükért! Persze, sajnálnám, ha akár Abu akár Márki menne! De Rebrov óta most érzem először, hogy van egy olyan edzőnk aki tudja mit és hogy kell csinálni!

    Traoré azért nyaranta elég nagyot megy. Ez a ~30 fok nála az üzemi hőmérséklet.

    Dénes azért mutatott egy bravúrt, ha már épp arra járt, másrészt remélem senki sem sérült meg komolyan, mindenesetre kicsit meglepett ez a 3-4 görcsölés a 80. perc körül.

    Tetszett, ahogy a csapat tört előre. Jól teljesítettek szerintem az újak is. Rommens sokat mozog. Traoré klasszis, Zaki a csapat szive. A játék még döcög, de első tétmeccsnek kiváló volt.

    Valahogy így képzelem el azt, hogy a Fradi a pályára lép.
    Csodálatos este volt, minden csapatrészben meghatározó demonstrációt tartottunk ellenfelünknek. Ami ma különleges volt - túl a mesterhármason - Marki és az ellenfél 7-es cica-egér játéka.
    Szép volt, Fiúk!
    Hajrá, Fradi!

    Elégedetten tértem haza. Még az kis lazaság az első félidő második felében sem bosszantott fel annyira. Tudtam, hogy a holland is észreveszi. És lőn, a másodikban visszatért az intenzitás.
    Az igazi ellenfelek majd a mütyürök lesznek.

    Sok dolog tetszett a mai napon.

    Pl. tetszett a csapat egysége. Jó volt a kozeppalya és nagyon erős volt a támadójáték. Gustavo a görcsig remek volt, gyakorlatilag fél gőzzel rakta arrébb a csatárokat a fejpárbajoknál.

    Látszott, mit szeretnénk csinálni. Jansen mester jól készítette fel a csapatot.

    Remélem a komolyabb ellenfeleket is így elemezzük és meccseljük majd!

    Hajrá, Fradi!

    Szerintem nem ez volt a legerősebb csapatunk, de ez erősen függ az edzőtől is. Azért Varga és Abu Fani nem jelent gyengülést.
    Azt mondja kemény meccs volt. Szerintem meg sportszerűtlenség határán, durván, kíméletlenül játszottak. Mint ellenünk a legtöbb NB1-es csapat. Otthon érezhettük magunkat. Így nagyon értékes az 5:0, mert egy 1, vagy 2:0-nál elképesztő mészáros módon játszanának otthon ellenünk.

    Az a jó, hogy a Pascal nyíltan elmondja, a szélső védőktől akarja indítani az akciókat, akik aztán bemozgással túltöltik a középpályát és megnyitják a teret a két szélső támadó előtt, akiknek Gusztáv odalövi a lasztit a lábukra/fejükre. Ezzel például semmit se tudtak kezdeni a velsziek. És szerintem sok embéegyes csapat se fog tudni. Jön majd az alattomos rugdosódás.

    Nem tudtam eldönteni, hogy a TNS képességben alatta van-e egy MB1-es csapatnak, de én is erre gondoltam, mint Te. Illetve a TNS rá volt kényszerítve, hogy betolja a buszt az erős letámadás miatt. Ez viszont itthon is működhet, mert ha eleve labdatartó pressingre épül a taktika, - amit Pacal mondott, és láthattuk is tegnap - akkor azzal kb mindegy, hogy betolja-e a buszt az ellenfél, mert eleve ezt is akarják. Kontrákra kell figyelni azért erősen.

    Márki szólója és a kapufa utána... na azt sajnáltam.

    Azon tul, hogy tenyleg egy szaros edzomeccs volt mar a legelejetol kezdve, latszott az elkepzeles.
    Drago kiemelt egy nagyon jo dolgot a szunetben, ami ilyen pontosan fel sem tunik, de jobban ravilagitva komoly hatasa van a jatekra.
    Baromi jo volt, ahogy a tamadasoknal megszalltuk az ellenfel 16-osanak az eloteret.
    Mindig volt tobb opcio az erkezokre bent, megjatszhato variacio a folytatasra, vagy ne adj isten az esetleges labdavesztesnel az azonnali visszaszerzesre.
    Folytassa, Jansen!

    Képviseljen akármilyen szintet a tegnapi ellenfél. Rég láttunk ilyen tetszetős és önfeledt játékot a csapattól.
    Jó volt nézni.

    Nehez lesz megoldani Marquinhos tavozasat. Gyakorlatilag az o galameccse volt.
    Az elsonel o adta be, a harmadiknal o adta a golpasszt, a negyediknel o adta be a kulcspasszt kozeprol Pesicnek, az otodiknel szinten o zsenialis passzabol indult meg Ramirez es tudta passzolni Zachnak, akit felrugtak, majd szemelyesen rugta a tizit majd ott volt meg a kapufaja. Traore erdemeit nem kisebbitve, ezen a meccsen Marki jelentette a kulonbseget.
    Pontosan latszik, hogy most tudnank elvezni ebben az idenyben a folyamatos fejlodesenek gyumolcset, Pascal keze alatt meg jobban kiteljesedhetne, szomoru, hogy pont most veszitjuk el, amikor a legtobbet profitalhatnank a jatekabol.
    Jo lenne, ha tenyleg tartanank magunkat ahhoz, hogy a BL selejtezo alatt meg nem adjuk el, az oroszok tudnak varni meg par hetet. Legalabb a Mydtjilland ellen jo lenne, ha meg szamolhatnank vele, akkor legalabb mar az EL csoportkor es a BL playoff penz meglenne. Ennyit megtehetne o is ertunk.

    A B-ből lehetett látni a riadalmat a srácon, amikor Marqui megkapta a labdát, s elindult. Később aztán ketten is ott ólálkodtak szélsőnk körül. Mindhiába!

    4-2-3-1-ben játszottunk, 90.5%-kal passzoltunk, a passztempó 16.9, a hosszúpasszarány 4.7% volt és 62%-ban birtokoltuk a labdát. A párharcokat 80-74-re hoztuk, mindössze 61 támadópárharcot vállaltunk (34%-a volt sikeres), a védekezőpárharcaink 69%-át (45/31), a szabadlabdás párharcainkat pedig 17-9-re hoztuk. 30 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Rommens 7, Marquinhos 4), ők 15-öt a miénken.

    27+1 támadásból 12 lövésig jutottunk, 6 talált kaput (TNS – 17 / 4 / 1), az xG-arány 2.44 – 0.75, az xcG-arány 3.9 – 0.39 volt, 18 beadásunkból 8 volt pontos, 31 cselünkből 11 sikeres.

    A PPDA „csak” 13.2 volt, de az első félórában 6.5, ekkor a labdabirtoklás 73% volt, utána már „menedzseltük” a meccset. Mindössze 15 szabálytalanságot látott a bíró, mi 6-szor faultoltunk szerinte.

    Nagyon sokat játszottuk ki a labdát a szélekre, ahogy Jansen AZ-je is tette korábban, Traoré és Marquinhos is 31-31 passzt kapott, ez nagyjából 50%-kal több, mint a korábbi nemzetközi meccsek átlaga.

    Dibusz 9
    Makreckis 8
    Cissé 8
    Gustavo 9
    Ramírez 7
    Maiga 8
    Rommens 8
    Traore 10
    Zachariassen 9
    Marquinhos 9
    Pesic 9

    Jansen 10

    Traore 9
    Marki 8
    Mindenki mas 7-6

    Így értékeltétek a The New Saints elleni teljesítményt.

    Traoré 9.17
    Marquinhos 8.80
    Zachariassen 8.05
    Raul Gustavo 7.81
    Pesic 7.13
    Cissé 7.07
    Ramírez 7.03
    Dibusz 7.01
    Makreckis 6.90
    Maiga 6.81
    Rommens 6.74

    https://ulloi129.hu/2024/07/23/elo-a-tns-elleni-bl-selejtezorol/
    https://ulloi129.hu/2024/07/24/igy-teljesitettunk-a-the-new-saints-ellen/
    https://ulloi129.hu/2024/07/27/traore-marquinhos-zachariassen/