magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  12. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 1.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.08.20, 12:50 (szerk.: 2024.08.23, 20:58)
    Láttam már jobban is játszani a csapatot, az igaz, de a liláknak egész egyszerűen esélyük sem volt, se a pályán, se a lelátón. Végig bekkeltek, focizni nem akartak, csak kihúzni valahogy kapott gól nélkül. A mieink viszont máshogy gondolták. Győzelem, méghozzá sorozatban a 17., ha nem tévedek. Szép volt fiúk! Csodálatos Ferencváros!

    Fantasztikus győzelem, tiszta szívből, ahogy kell. Hatalmas gratuláció a csapatnak, a szurkolóknak, és annak aki kitalálta és kivitelezte a zöld füstöt a majmok között. Hajrá Fradi! Mocskos lilák. Ja, és bogár egy buzi.

    Ez mi a fakk volt ez az elmaradt tizi? MOL-Bogár...
    Tovább él a remény a 100%-os, 0 kapott gólos bajnokságrasmiley))
    Csodálatos Ferencváros, szép volt fiúk!

    Beismerem nem vágom a kéz szabály összes aktualis részletét, de ha nem er bele, akkor ez egy tokeletes bepassz lett vna az ures kapura erkezo centernek...

    Abu nem adta oda a makinak, erre az kiütötte a kezéből és két kézzel lökte rá a padra. Erre Abu és a fél csapat rontott neki a makinak, akit a társai húztak arrébb.
    Ezért is érthetetlen, miért Abut állította ki végül Bogár.

    Ha csak a lilák játékát nézzük. Egy épkézláb támadásuk nem volt. Teljesen megöltük a focijukat. Egy gólon múlt, de ilyen szinten ritkán domináltunk ellenük.

    Szerintem ma rendben volt a játékunk, alig akadt kifogásolható (mondjuk a bal oldali védekezés akadozott néha, ott kellettek volna a pihentebb játékosok), ha 0-0 marad, akkor sem szidhattunk volna senkit a csapatból, de így, hogy végül a győzelem is meglett... smiley
    Az úppe meg felnőtt a feladathoz, így még értékesebb a győzelmünk.
    Barni meg fantasztikus sportember, egyszerűen nem volt hajlandó lejönni a pályáról, akárhányszor kérdezték meccs közben, hogy kér-e cserét... és ez a mentalitás átragadt a többiekre is.
    A pályán lévők közül egyébként a bíró volt az egyetlen, akinek egyenesen irritáló volt a tevékenysége, Abu Fani piros-lapja volt a csúcsa az értetlenségének.
    Nem tudom (csak gyanítom), hogy itt hányan követelték a fél csapat vagy Pascal távozását, de érdemtelen lenne ítélkezni felettük, mert láthatóan jó irányba fejlődik a játékunk.

    Kehindét természetesen már mindenki le akarta selejtezni a faszba, most meg (még nem néztem vissza, csak élőben láttam) gyönyőrű szóló és gól pont a dózsa ellen. Bravó, kicsi, így tovább! (Nap kérdése: akkor egyúttal pótoltuk az "elvágyódó", "fejben már nem ittlévő" Ben Romdhane-t is?)
    Amúgy a meccset végletekig kézben tartottuk, de nagyon szenvedős volt, én már simán elkönyveltem a döntetlent (és vártam a meccs végi füttyöt, illetve itt a fórumon Pascal elküldését a picsába). Örülök, hogy nem így alakult.

    Mindenáron meg akarják magyarázni hogy a Dózsa partiban volt. Szerintem meg óriási szerencséjük volt hogy csak a végén kaptak gólt. Ha hamarabb, négyes a vége.
    Nem volt egy súlycsoportban a két csapat.

    Első félidőben 0 kapura lövésük, 0 helyzetük, 33% labdabirtoklás...
    Az életük árán 0:0 őrzés nem egy játék

    ha már nem vertük szarrá őket, azért az tetszett, hogy megérezték a pontszagot, fetrengtek húzták az időt egy 0-0-ért, de egy ici-pici góllal elment nekik.

    Úton hazafelé a meccsről, kapu mögül nézve, így természetesen nem láthattam olyan jó szögből a meccset, mint a felezővonalnál ülők:
    Szóval, végre tetszetősen, jól játszottunk...
    A makik elővették a szerintük egyetlen működő taktikát: toljuk be a buszt a kapu elé, 10 emberrel őrizzük a 0:0-át!
    Próbáltuk a széleken széthúzni őket, a hátrapasszokkal kicsalogatni, hogy végre megnyiljon a középpályájuk de ragaszkodtak a tervükhöz!
    Pascal okosan a végére hagyta Traoret, és bedobta Kehindet, hogy fussanak mint az őrült, hátha a védelem mögé kerülnek, és a végén Kehinde meglőtte élete gólját...
    Jansennek ki kell találnia, hogy törje fel a 10 emberes antifutballt, ez az összes elődjének méregfog volt...
    Jó lesz a csapat, kezdi végre belátni kiket kell játszatni, és kit kell elfelejteni...

    Geci volt ez a Bognár, nem adott meg egy tizenegyest, hiába hívta ki a war. Ott bizony a védő kezén kotródott a kapus hoz a labda, pedig hátra tartó beadásként érkezett volna a csatár elé. Ilyen tizenegyest varozás után nem megadni egyenlő a gátlástalan kritikátlan részrehajlás.

    Az Újpest talán jobb egy kicsit mint az utóbbi évek meccsein, de ha egy kicsit jobb nálunk a helyzetkihasználás, megint belegyaluljuk őket a gyepbe.
    Piscitelli tartotta őket egyedül játékban, a nyilatkozata alapján tipikus olasz, szenvedélyes és magas érzelmi síkon éli meg az eseményeket, csak rossz csapatban, de neki mindenképp kijár az elismerés.
    Ami a tiziket illeti, szerintem egyik sem volt 100%-os, de a bíró hogy miért Abut állította ki, miközben az újpesti lökte el... Na mindegy.
    Újabb győztes Derbi

    Segítsen már vki, hogy az miért segítség a csapatnak, ha 10 percenként áll a játék a füst miatt? Egyszer-kétszer megtörte ez a lendületünket, a majmoknak meg jól jött a sok kis játéktördelés... Sokszor az oviban éreztem magam a lelátón...!

    ma kifejezetten roszkor jott, meg bogar fasz ivoszunete a fradi nyomas alatt 15 perccel a vege elott.

    Én is úgy éreztem! Egyszerűen nem tudtunk ritmust szerezni! A játéktördelés mindig a gyengébb csapatot segíti. A 15 perccel a vége előtti ivószünetnél is megállíthatta volna a füst miatt a meccset, gondolom összekötötte a kettőt! Egyébként meg oltári mák volt, hogy a gól előtt nem szakította félbe a meccset, mert akkor is füst volt, csak még nem ment a pálya felé!

    Gyönyörű gól volt. A lövés is, de az is ahogyan az egy az egyet lejátszotta a védővel szemben.

    ELHITTÉTEK???
    Ahogy Peti mindig emlegeti két dolgot szeretek, ha nagyon megverjük ezeket a senkiháziakat vagy a végén, amikor már elhiszik. Azért csak nem lehet 90 percig csalni a focit, illetve lehet csak 90+10 percig nem.
    Azért persze tanulságokat le kell vonni. Az látszik, hogy jól megvagyunk szervezve 3 bajnokin 0 kapott gól, helyzetek se nagyon, elől is megvan a terv, de mintha a tűz és az élesség kevesebb lenne. De mi hozná meg, ha nem egy ilyen győzelem.
    BUDAPEST ZÖLD-FEHÉR!!!

    3 pozitívuma volt a meccsnek, nyertünk, Varga visszatért, Gruber bíztató volt, ami negatívum azt már sokan elmondták az előző hetekben, de ma fáradtságot és vagy dekoncentráltságot is éreztem.. az első 3 látszik, hogy sokat nem játszott még együtt, de az első 15p ismét jó volt, utána jött szerintem amit fentebb írtam! Van hova fejlődni, a BLt leszámtva sztem eddig jó, kell a bizalom PJnek mert ha 3 havonta edzőt cserélünk akkor se identitásunk se stílusunk nem lesz! A játékvezetés, VAR, továbbra is kritikán aluli, az első és a 3. Helyzet is tizi volt, plusz Abut ha kinyomta akkor VAR alapján kellett volna mert tiszta pirosat adott, de semmit nem csinált csak eldobta a labdát és pofázott. Egy szó mint száz, megbaszhatja csányi meg az mlsz a jó édes kurva anyját, köszönöm , h elmondhattam! Hajrá Fradi! P.s.: szép volt Tosin

    Annyi változott, hogy Zselákkal legalább arra rájöttek, hogy be kell állni védekezni, korábban mindig próbálgattak focizni. Ezt a titkot hozta Pisitelli meg Grzelak, hogy nem kell focizni, csak bekkelni

    12 ember ellen egyébként még inkább értékes. Pozitívumok:
    -Barni visszatérése, 80%-osan is jóval értékesebb, mint Bassey
    -Gustavo ezen a szinten (nb1) jelenlegi állapotában is jó spíler
    -Gruber bizonyította, hogy hiba lenne kölcsönadni
    -Kehinde remélhetőleg megjött
    -Pappoe jó kis játékosnak tűnik, bár elég necces volt őt hozni Abu helyett 0-0-nál

    Negatívumok:
    -Helyzetkihasználás
    -Ramírez szerintem teljes alibi volt

    ha az ellenfél betolja a buszt a kapuja elé, akkor elég nehéz kontrázni. Visszatámadásból szereztük azért a gólt is, mi 38 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, ők 12-t. Csak Rommens egyedül majdnem annyi labdát szerzett ott, mint az egész Dózsa - tízet.

    A gólhoz kellett Kady gyönyörű megoldása is. Igazi brazilos megoldás volt. Sok örömet fog még a játéka okozni nekünk!

    Azt éreztem egész meccs alatt, mint Rebrovnál, hogy nem tudunk nyerni több góllal, de biztos, hogy nem kapunk ki. Az, hogy betolt busz ellen brutálisan nehéz bármit csinálni mindenki tudja, sajnos ez ellen továbbra sem tudunk sokat tenni. Nekem ami feltűnő, hogy Dénes lábbal sokszor rossz döntést hoz, vagy pontatlanok a kirúgásai. De az a nyomás, amit a meccs elején teszünk az ellenfélre nagyon tetszik. Tegnap nekem Makre játéka nagyon tetszett, nála nagyon jó helyen volt a labda.

    Ennyivel volt több Vignjevic, hogy ő sosem állt be bunkerba egy derbin. Grízlakk ugyanazt az óvatos focit akarja hozni, amit Fehérváron is csinált, de ezt egy derbin nem fogják sokáig tolerálni nekik. És megint miért? Az 1 pontért? Inkább a Felcsút vagy a Paks ellen kellett volna a pontokért kaparni. Az évben talán a derbik voltak a legjobb meccsek mindig.

    A lelátón nézve az bosszantott, hogy hiába próbáljuk a széleken széthúzni őket, hátra passzokkal kicsalogatni, csak nem akarták feladni a sündisznő állást,.mi pedig kicsit értetlenül kerestük a réseket egy-egy bepasszra...
    Pascal szerintem a holland fociban nincs hozzászokva a 10 emberes védekezéshez, remélem neki végre sikerül erre vmi receptet kitalálnia...

    Tükörszélsőkkel nem nagyon lehet széthúzni őket, mert ugye a tükörszélső befelé cselez, úgy meg mégjobban tömörülnek bent.

    Nincs igazán nagy lövőnk! Szerintem meg kellett volna cserélni a szélsőket. Tükörszélsők helyett vonalszélsőt játszatni velük. Beninek most azért volt meddő a játéka, mert folyton befelé cselezett, még jobban tömörítve a védőket. Nagyon sűrítettek ott középen. A magunk dolgát nehezítettük meg.

    A mindössze 46 perc tiszta játékidejű meccsünkön 65.5%-ban birtokoltuk a labdát, 85.4%-kal passzoltunk (passztempó 16,5 passz/perc, PPDA 6.1, hosszúpasszarány 10.1% ). A párharcarány 101-92 volt, a támadópárharcok 42, a védekezőpárharcok 68%-át nyertük meg, a fejpárbajok aránya 18-22 volt oda. 30 cselünkből 19 sikerült. Mi 38, a lilák mindössze 11 labdát szereztek az ellenfél térfelén – összehasonlításul: Rommens egyedül tízet.

    44 támadásból 17 lövésig jutottunk, 7 talált kaput (és 1 kapufa volt – Ramírez megpattanó labdája nem számít kapufának, hiszen Piscitelli tolta a keresztlécre), az ÚjMOL-nál ezek a mutatók: 15+2 / 2 / 1. Az xG-arány 2.2 – 0.32, az xcG-arány 1.89 – 0.21 volt. Mi 18-szor, a lilák 2-szer jutottak el a tizenhatoson belülre.

    Kehinde 7.47
    Abu Fani 6.87
    Makreckis 6.77
    Cissé 6.71
    Gruber 6.71
    Raul Gustavo 6.57
    Dibusz 6.53
    Traoré 6.45
    Zachariassen 6.40
    Maiga 6.35
    Rommens 6.31
    Ramírez 6.28
    Varga B. 6.25
    Ben Romadan 6.19

    https://ulloi129.hu/2024/08/17/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-17/
    https://ulloi129.hu/2024/08/19/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-27/
    https://ulloi129.hu/2024/08/22/kehinde-abu-fani-makreckis/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2024.08.18, 22:21
    Helyzetbe nem tudtunk kerülni 100 perc alatt.

    Mindent elmond a 2 csapatról,hogy mi 90 percig egyet mertünk cserélni mert nincs kit,mig ott ezek után behúzták a meccset.

    Ennél jobban nem tud védeni a kapusunk,elképzelni is nehéz mikor lesz ebből győzelem,vagy akár csak pont,ha még igy sem.

    Gyenge volt a fradi és sokáig bírtuk a nyomást.

    Én sem értem, hogy, de bírtuk.

    De végül valljuk meg, győzött az igazság és a jobb csapat.

    Ezek még akkor is jobbak nálunk, amikor éppen egy szarabb időszakban vannak!

    Ha hülyét akarnék csinálni magamból, azt mondanám, hogy ez egy győzelemmel felérő 0-1-et arattunk :(

    támadás nélkül nem lehet. Ez kb. ugyanolyan meccs volt, mint a tavaszi (utolsó forduló). Tajtit el kellene már zavarni végre, ahogy Brodic is egy nulla egyelőre

    Még annyi, hogy akiknek a támadó játékunk nem tetszik, csak annyi hogy valamire való védekezést könnyű megcsinálni de a támadást már nehezebb. Legtöbbször amikor oda jutottunk a kapu elé úgy összezártak a zöldek, hogy egy gombostű nem fért volna el ott a lábak között.

    Úgy játszottunk, ahogy egy kis csapat igyekszik egy sokkal jobb ellen: betoltuk a buszt. Elszaladni ugyan egyszer SEM sikerült, de legalább nem szaladtunk bele a nagy késbe. Az 1-0 ránk nézve (!!!) hízelgő és Piscitelli nélkül ez csúnyább lett volna. Na, ITT tartunk most.

    1, Korrekt volt a játékvezetés.

    2, Tajti nagyon fontos poszton nagyon gyenge.

    3, Végre van egy kapusunk, neki és a kapufáknak nagyban köszönhető, hogy nem szerzett több gólt a Fradi.

    4, TV-n néztem és kalapom emelem azok előtt akik kint voltak és szurkoltak, szinte végig a mieinket hallottam.

    5, A csapatban becsülöm, hogy tudásuk szerint állták a sarat.

    (A másik csapatról jut eszembe, ha Dibuszt hétköznap látnám utcai ruhában az "övéivel" azt gondolnám embercsempész.smiley

    A mai meccs után :

    -Van egy kurva jó kapusunk, a paksi betlijét a mai után engedjük el.
    -A védelem az nb1 90%-a ellen elég lesz, persze nem játszunk majd ennyire zártan mindig.Besének én nem örültem nyáron, de eddig tényleg jó. Nunes helyére jó lesz Duarte. Gergényi amit tud azt hozza, de igazi szürke egér, előre 0.
    -középpálya nincsen. Tajti ma elég sokat ütközött, de ilyenkor a passzok nem mennek. Egyszerűen elfogy pali fejben, 60 perc után fizikálisan is. Nem való oda, ahova mi vágyunk.
    - Ljuljic klasszis, sok jó dolgot megcsinált, de egyedül kevés volt ma.
    -Brodicot kár basztatni, semmilyen játékkapcsolata nincs a középpályával, egyedül Ljuljic tud neki labdákat adni. Nem tudjuk használni, ő nem egy erőcsatár, ma is 3 db 85 kilós, 190 magas lándzsarázó gyerek masszírozta. Vissza kell lépjen a labdákért, elfogy az ereje. A szélsőknek használt szélső védőink sem túl játékügyesek, nem segítség legtöbbször ha fellépnek.
    -Keita nem lenne jelenleg rossz, de mindig van 1-1 nagy hibája, lássuk be vannak neki is korlátai
    - Geigerből lehet valaki.
    -Kurvára kéne igazolni, mert Dénes Adrián, Mucsányi, Dékei nem tesz sokat a játékhoz. Ogi is kurva gyenge idén.

    Azért azt írjuk már le, hogy a győzelemre esélyünk sem volt!

    A döntetlen is gigantikus mák lett volna.

    OK, van egy fasza kapusunk, aki ma élete formájában játszott, de ilyenben többé nem (!) lesz! És ha ezek egy kicsit is jobb napot fognak ki, mondjuk legközelebb a Szuszában ellenünk (1900 vagy 900 vendég néző előtt, teljesen mindegy...) megint sima kb 0-4 a vége.

    De az tény, hogy ismét egy meccsel közelebb kerültünk a következő fradi-veréshez smiley

    Az Újpest táborba előre odakészített, majd csicskagyász módon tavolról betávirányított zöld füst, és a

    100 zöld huligán által megkergetett 20 lila huligán (egyes vélemények szerint 50 is volt az)... ezek amúgy ilyen valóban megsüvegelendő sportteljesítménynek számító dolgok???

    Nekem sokkal szimpatikusabb volt az, ahogyan a "kicsinyes" 5%-nyi fizetővendég spontán módon le-lelkesedte a 20.000 Győzike epigont smiley

    A játékosokat illetőn pedig Brodicot nem tudom megvédeni, mert egyszerűen kevés amit csinál. Megtartani nem nagyon akarja a labdát, nem is nagyon fut, ez így kevés. Kicsit azt érzem rajta, hogy ő úgy igazolt ide, hogy itt kevesebb teljesítményért több pénzt kap majd.

    Tajti meg nem ütközik, pont ez a baj. Ma is vakon volt. De tavaly még legalább adott labdákat, most már azt sem.

    Gergényi és Tamás nekem egy szint, igazából nem lógnak ki lefelé, de Gergényi főleg rettentően egyszerű játékos (és ez nem egy bók).

    A többiek így-úgy rendben vannak, továbbra is pozitívum, hogy próbálkozunk magyar fiatalokkal

    Megint Nunes hozta össze az ellenfél gólját. 1 focira emlékeztető támadásunk volt. Bár az is kimaradt az m4 összefoglalóból.

    Ez volt a legrosszabb forgatókönyv. Már én is kezdtem elhinni hogy sikerül kihúzni a 0-0-át.

    Én meg legjobban azt nem vettem észre, mit is akarunk játszani. Mert nekem ez elrugdaljuk a labdákat, csak ne kapjuk gólt, az egy Újpesttől nem egy játék. Azért a spenótok nem egy verhetetlen tizenegy, itthon is többen megverték már őket, az utóbbi években is. Hogy meg sem próbáljuk őket legyőzni, az nagy baj. Nem a játék miatt (bár azért is), hanem a szemlélet miatt. Szerintem senki nem azért kezdett anno drukkolni az Újpestnek, mert az mindig összeszarta magát, ha egy látszólag erősebb csapattal játszott. Én most csalódtam a legnagyobbat. Pedig sok csalódásban volt részem az utóbbi évtizedekben.

    Lehet örülni annak, hogy nem 6:0 hanem 1:0

    meg annak is, hogy már nem lepkézik a kapusunk..... és említhetnék még egy-két példát...

    DE(!)

    Vegyük már észre, hogy alig tudtuk kihozni a labdát, Dibusznak 90 perc alatt nem kellett védeni, Piscitellinak pedig sokszor. Szóval a következő derbi előtt ne hitegessünk senkit azzal, hogy most elkaphatjuk Õket.

    Ez a Fradi az NB1 felett van. (Nincs komoly nemzetközi szinten, de az NB1 felett van.)

    Ha itthon igazán komolyan veszi a meccset nyer. Itthon akkor kap ki, ha már 6-8 ponttal vezeti a bajnokságot és belazul kicsit. Ellenünk nem lazul be, mert fűti a "derbi" és a körítés. Ha a magyar derbi a Fradi-Paks, vagy Fradi- Debrecen lenne, akkor ők nem nyertek volna az elmúlt tizenvalahány évben és lehet, hogy ellenünk egyszer-egyszer lazsálnának.

    Ettől független és első körben legyen célunk egy érem és legyünk büszke újpestiek.

    A bajnoki arany a jelenlegi viszonyok között, ahogy azt kiírták nekik jár. (ahogy Abu Fani meg a többiek smiley

    Érdekes ez a zajmikrofon. Az ellenkező sarokból onnan tudtam, hogy vannak a vendégben, hogy odanéztem. Ennél sokkal jobb hangotok volt régen. Egyébként kifejezetten gyenge volt a szurkolás. A mi oldalunkon kifejezetten.

    Én, mivel élőben néztem, fogalmam sincs, hogy a közvetítés alatt mit csinált az m4. Bogár játékvezető tevékenységéről van véleményem, nem hozom itt elő.

    Inkább csak kifejezetten meglepett, hogy az egyébként jó létszámú, de hallhatatlan vendég szektor teljesítménye a tvben kifejezetten jónak tűnt. Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt években ugyan azon a helyen már tudtatok jót produkálni, amikor épp eljöttetek.

    Az biztos, a gólnál neki sokkal hamarabb ki kellett volna váltani a csatárra, és ha átbassza, felrúgni még a tizenhatos előtt. Persze, belül már nem lehetett.

    A bírónak volt bátorsága a "kihívás" után sem adni tizenegyest. Ez váratlan volt és becsülendő, de teljesen jogos. Nem lehetett szándékos, hogy egy eleső játékos kezét érte a labda.
    Csak a majré minden edzőnél, csak azt tudnám feledni!

    A zold fust az utobbi evek legjobb lelatoi huzasa volt. Ilyenekrol kene szolnia egy derbynek. Az, hogy nalunk paran mar a feljelentest emlegetik, lehet nem veletlenul voltunk a rendorseg csapata.

    Értem, hogy mindenkinek tetszett itt is ott is, de mi lesz a következő szint ha ezt a biztonságiak hagyták, nem vették észre a belépés előtt?

    Távirányítós pirózás amiért az MLSZ büntet? Esetleg bomba?

    Kicsit túlgondoljátok ezt a trollkodást. Azért mert a drogos bohóc széki terrortámadást képzelődik az az ő baja.

    Europa vezető ultra oldalai is azt mondják, hogy ez egy igazi csíny volt, szép volt, ennyi.

    Fordított esetben elvárnátok egy oscar díjat.

    A szurkolásról nem tudok nyilatkozni érdemben, hallani néha hallottam belőle valamit, érteni nem tudtam semmit belőle.

    Szerintem egyébként rendben volt, méltó volt egy derbihez, rengeteg piro volt nálatok is, ment egységesen a taps, szurkolás is, de aki jár meccsre az tudja, hogy idegenben a legtöbb tábor jobban teljesít, ott végig oda kell tennie magát az embernek.

    A tv-ben a legtöbb esetben mindig a vendég tábort hallani jobban, gondolom így kompenzálják a létszám különbséget, én nem gondolok semmi összeesküvés elméletre. Gondolom nem szeretnék ha a stadion fele egyöntetűen anyázik.

    Mindkét táborban voltak üres percek, de szerintem oké volt a szurkolás, a meccsel ellentétben, az ritka hitvány volt.

    Ti gyakorlatilag 70 percig nem jöttetek át a térfélen, mi meg nem igazán akartunk megszakadni, nem volt derbi hangulata a focisták részéről. ( már ha ezeknek a migránsoknak lenne fogalmuk arról, hogy mi az a derbi)

    A kiírásotokon még mindig gondolkodom, hogy vicces vagy szanalmas volt-e inkább. ( Tankoljatok, kell a pénz. )

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155