magyarfutball.hu

Brazília Raul Gustavo (Pedro Leopoldo 1999.04.20 - )

alias
Raul Gustavo Pereira Bicalho

Guszti
nemzetiség
Brazília
életkor
25 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
NK Lokomotiva
2018 - 2019
Corinthians
2020 - 2024
Inter de Limeira (kölcsönben)
2020
Bahia (kölcsönben)
2023
Ferencvárosi TC
2024. június 21 -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.06.21, 15:50
    BRAZIL BELSŐ VÉDŐVEL ERŐSÍTETTÜNK
    kép
    A 25 éves Raul Gustavo Pereira Bicalho a Corinthians együttesétől érkezik labdarúgócsapatunkhoz.

    Tovább erősödik magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk kerete. A Corinthianstól szerződtettük a 25 esztendős, belső védő poszton bevethető brazil Raul Gustavót.

    Bemutatás

    Raul Gustavo Pereira Bicalho 1999. április 24-én született a Minas Gerais állam fővárosától, Belo Horinzontétól északra található Pedro Leopoldóban. Korábban futballozott már Európában, 2018 nyarától egy évet töltött Horvátországban a Lokomitva együttesében, majd visszatért hazájába, ahol a Corinthians játékosa lett.

    A hétszeres brazil bajnok együttes egy év után kölcsönadta az Inter Limeirának. Néhány hónap után visszatért a São Paulo-i klubhoz, ahol ezt követően csaknem két és fél évet játszott. 2023 januárjában a Bahia vette kölcsön a 189 centiméter magas védőt. Ebben a klubban összesen 18 mérkőzésen szerepelt, majd visszatért a Corinthianshoz. A São Paulo-i együttesben összesen 53 mérkőzésen lépett pályára, hat találatot és három gólpasszt jegyzett.

    A Transfermarkt című német szakportál 2,5 millió euróra (994 millió forintra) becsüli brazil védőnk értékét.

    - Mindenképpen a középső védő posztján szerettünk volna erősíteni ballábas futballistával, hogy minél több variációs lehetőségünk legyen a játék felépítését illetően. Úgy látjuk, hogy Raul az erejével, a gyorsaságával és a képességeivel nagyban tudja majd támogatni a játékunkat. Huszonöt éves, remek korban van. Bízunk benne, hogy minél hamarabb beilleszkedik a csapatunkba. Raul holnap utazik az együttes után az ausztriai edzőtáborba - mondta új igazolásunkról Hajnal Tamás, futballcsapatunk sportigazgatója.

    2024.06.21
    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/brazil-vedovel-erositettonk